.

субота, 2. април 2011.

Profesionalka


"I ovdje su najbolji znanstvenici ovdje u ligi za cheerleading" najavio grada direktor akademika.prostitucija  Jedan po jedan, prvih pet napustili da dobiju nagradu.
Moje oči otvorio širok. Isus je, pomislio sam. Isus je, rekao sam sebi ponovno. Ne znam što moj prijatelj mislio, ali prva četiri djevojke, a sve starije osobe u stvari i nadamo se svih 18 plus godina previše, naravno, bili su odjeveni i zavrsio tako čvrsto u svojim odjeću koja noći da je bilo koji tip gleda na njih mogla gotovo razvili neuspjeh zbog onoga što su nosila.
Spiker je rekao neke druge stvari. Nismo bili slušanje. Moj prijatelj i ja, iako ne govore jedni s drugima u ovom trenutku, gledao kao nagrade su se onesvijestila u oba igrača i navijačice u ligi. prostitutka Wow yeah, mislio sam, tih prvih četiri navijačice. K vragu, Ispričat ću vam priče. Dopustite mi da vam kažem o tim kostima.
On je najavio prvi. Počela je hodati van. U štikle, 4 inča visok najmanje, prostitutke  oni su joj teladi i bedra rade stvari kako bi čovjeka u oči nije par cipela može učiniti. Oči vučena se one telad, uz neke simetričan tijelo koje ne bi prestati, i odjednom ste vidjeli suknju. I to suknja, suknja dobro da je tako prokleto uske oko bedra i bokovi, činilo joj je i sama oglašavanje na pistu. Činilo ona je vikala na vas. "Hej dečki, ovo prepone, moja maca je soooo otvoren za poslovanje. Želite li doći meni u susret negdje? Želite li doći i srušiti moje gaćice med? Da li zato što želim da. O Bože med sam siguran želim da. "
A što se tiče majice prostitucija  ili košulje su bile u pitanju, ali nitko od njih nije imao ih je otkopčao previše niska, naravno. Mislim, njihovi roditelji su bili tamo. Kćeri nije mogao izaći prikazuje off bilo cijepanje mogli? Mama ili tata će reći nešto prije njih walking out ispred 3500 do 4500 ljudi, a ne bi? Kako oni bluze stane oko njih, i oni sigurno je svima pokazala da su u najboljem fizičkom stanju čovjek htio da se u.
Soooo Hmmm gdje se to vodi me? Vi samo morati znati, zar ne. Ja sam nasmijana dok sjedi ovdje, pitate što treba učiniti oko tih osjećaja sam za jednu ili dvije od njih. Nah, ja sam previše star, pomislio sam. Ne, ne nisam. Sam slegnuo ramenima i produžio misli, kao što sam ustao i pogledao kod sebe u ogledalu. Okrenuo sam sve oko sebe. Ne Ne ja nisam iz oblika. Ja sam još uvijek jako lijep momak, pomislio sam. Na 39, te djevojke su se da, i ja naglasiti puno mlađi od mene, oni su bili? Ma hajde sada. Ja sam lijep momak. Ja sam prodajni predst, marketing ponavljanja za nacionalne tvrtke. JA držati moj vlastiti sati. Imam mogućnost to učiniti sve, ili tako da mislim da mi je činiti.
"Hej Jack", rekao je. "Hej, mi smo nakon što je stranka ovog vikenda. Donesite netko zajedno i pridružite nam se, u redu? "
Mi smo i bili prijatelji za dugo vremena. Razgovarali smo i dok smo razgovarali sve što sam mislio o njoj je, njegova kći, te kako je izgledala na tom katu u toj odjeći. Bog, što izvrće bih postao od razvoda nekoliko godina nazad. Wow, je da sve mislim o tome? K vragu, ja sam samo jedan misli o njoj?
Ne znam i želim nisam, ali sam imao i nastavio razmišljati o njoj. Mislio sam o njoj sve bog osuditi vrijeme previše. A sada? Pa sad sam bio ovdje, povlačenjem do njihove kuće. Sve što sam zamislio ju je u toj bluzu, da široka bluza i njezin tits. Ne samo da vidim da, vidio sam čvrsto umotan suknju zagrljaji bokovima kao da joj je posljednji dan na zemlji. To je pokazala fino podešen struka, vitak i tanak mogao biti. I zamislio joj gole grudi, opet, a ja fino vidjela joj maca u mom umu. Mmmmm, glatka, pravi glatka, i obrija tako prokleto blizu da svoj jezik skliznula na njemu kao da je led, a ne biste mogli sebi ravnotežu.
Nasmijao sam se kao što sam izašao iz automobila, noseći sa sobom bocu šampanjca.Unutar konačno, rekao sam bok svima koji je bio tamo, a također pogledao okolo za Amber, svoju kćer. Oh yeah, Amber i cijeli svoj intrigantan tijelo. Sve to i mislim svaki zadnji zalogaj od njega previše. Kosa, oči, usne. Vrat, ramena, i da one sočne mlade grudi njene. Da, joj skrenu shapeliness kao njezin struk slims dolje i onda da strši joj frapantno lijepa bokovima. Mmmmmm, yeah one hips, kao i njezin prekrasan i fantastičan magarca, a zatim joj noge. Ideje i fantazije započeo formiranje unutar mog uma. Gdje je Amber? Gdje je taj slatki mali seksi kuja ja tako želim milovati i pokazati što je život sve o u vreći?
I socijalizirana i kao što sam učinio, pogledao sam okolo. Ja sam htjela pitati gdje je.Ona je vjerojatno natrag u njezinu sobu sa svojim prijateljima radite što god prijatelji učiniti. Tko je znao što je to bilo? Za sve sam znala, mogla biti uzimajući gol s njima, i oni mogli biti uzimajući ga na zajedno. Možda neki lezbijka ili biseksualka kao stvar. Tko je znao, ali sam zadržao gledajući.
"Hi Jack:" Čuo sam.
To je Maggie, Amber je mama. Druga žena, ako ne u braku, ja bih skočiti i na to učiniti sa.Prilično kao oni dolaze, ona nije jeftin, ona nije upadljiv, ali ona je slatka i zaštitne za muža i djecu.
"Kako ste?", Rekla je kao što smo zagrlila.
Kao i obično, mi zagrlila za dugo vremena. Mi smo uvijek voljeli jedni druge i naše zagrljaje uvijek bili prijateljski sebe, ali kao što sam rekao ranije, ja bih ga lako dobiti na s njom, ako ona nije bila u braku.
"Pa što si bio do? Zar stvarno ne vidiš na igru ​​", kazala je otišao na to dodaj.
Rekao sam joj ja bio tamo i to je bio uredan vidjeti Amber dobiti taj nagradu.
Onda sam pitao gdje je bio na Amber. "Ohhh, vjerojatno se u svojoj sobi, sama mislim", rekao je Maggie. "Činila se uzrujao nešto. Ne znam. "
Hmmm, Maggie nisu znali što je to i Amber nije to opisala uopće. Iz bilo kojeg razloga, to me čudi. Kako sam bio blizu da Jack i Maggie i ostatak obitelji? Stranka je otišao dalje.Razgovarao sam s nekih drugih ljudi sam znao i na kraju i iza leđa svima sam pobjegao trappings stranke i počeo gledati oko sebe. Primjećujući da su gotovo svi bili vani i da je vrijeme izgledalo lijepo kao dobro, ja napravio moj put na stepenice, ali pogledao okolo opet kako bi provjerili da sam bio u jasan.
Nope, rekao sam sebi, svatko je vani, i tako sam išao gore, oprezno. Na vrhu, pogledao sam oba načina hodnika. Samo jedna vrata bila zatvorena. Hodao sam dolje. I onda usporio se zaustavio na ono što sam mislila da je njezina vrata. Slušala sam. Ništa.Potpunoj tišini. Sam pozvonila. Ništa. Opet sam pozvonila.
"Da?" Napokon sam čuo. To je Amber glas. "Mogu li vam pomoći?", Rekla je ona.
Sada ono što bih trebao reći? "Amber? To je Uhhh Jack. Jack drhtati. "
"Oh, hi Umm gospodin drhtati." Čuo sam šum kao da je kretanje u njenoj postelji. "Umm, držite na, u redu?"
Rekao sam u redu. Tada joj vrata su se otvorila i ona je nosila izgled koji mi je rekao ona je bila zbunjena oko nečega. Pogledao sam na nju. Bog joj je kao atraktivna kao što su došli. Nosila kratke hlače i majicu, a ona svakako nije izgledao kao "eksplozivan", kao što je učinio druge noći kad je došao vanjska strana za primanje joj nagradu. Ipak, znala sam. Znao sam kako seksi tijelo da pogleda i legne ispod onih odjeću imala na. Yep, ja sam znao. I još uvijek sam bio spreman na to reći svejedno.
"Jesi li ti u redu, Amber?"
"Oh uh yeah, sigurni?", Rekla je ona.
"Tvoja mama uh rekao da ste bili povučeni kao i cijeli dan. Jeste li? "Pitao sam namah.
Ona je odmahnula glavom i vrsta gledao dolje. "Ne znam. Upravo sam stvari na pameti.To je sve. "
"Mi smo svi dobili taj način" Rekao sam joj kako sam uzeo jedan mali korak u njezinu sobu. Ona je pogledala gore, a zatim pogledao natrag dolje. "Smijem li ući?", Rekao sam.
"Naravno. Valjda tako ", odgovorila je.
Ona se činilo da pogledate sjekač i sjekač kako smo stajali gledajući jedni druge, ali mislim da je većina to je bio moj hormoni rekao nešto da me u potiljak. "Želite li razgovarati o tome?" Pitao sam. Isprva je rekao ne. "Pa što je to onda je to vas muči?" Pitao sam. Ona je još uvijek bio obličje dolje kad mi je rekla da nije znala. "Djevojka problema?", Rekao sam.
Ona je pogledala gore i na moje oči. "Huh?"
"Vi znate. Djevojke Uhhh imati problema. "Sam slegnuo ramenima mojim ramenima, ali uzgred gledao u oči. "Oni traže mjesta, odgovori:" Rekao sam joj. Uz to, JA je uzeo još jedan korak dalje u svojoj spavaćoj sobi, a ona me pustiti. "Mislim, ok, ja sam momak, a tvoj ne, ali čak i dečki imaju problema. Oni su jednostavno drugačiji. Dakle, ono što su tvoje? ", Rekao sam.
"Dečki", rekla je tiho, gotovo previše tiho.
Gledajući nju sam pitao: "Što o njima?"
"Oni jednostavno ne razumiju nas. Djevojke, mene ", rekla mi je rekla.
"Kao što?" Pitao sam kao što sam pažljivo zatvorio vrata iza mene.
Ona nije rekao riječ ili ne čini na pamet. "Oni su samo, znate, jerks."
Ona slegne ramenima i ode na to reći stvari o tome kako ona bi se postupalo po taj tip ili neki drugi, i kako to sve joj smeta. Oni bi razgovarati o stvarima primitivan, ona bi reći.
"Da, mladi dečki mogu biti tako. Slažem se. Oni zapravo ne razumiju uvijek djevojčica, "rekla sam joj. Ona je pogledala u mene više udobno i vrsta nasmijala. Razgovarali smo malo više i onda sam joj rekao: "Međutim, ti Amber, ti si posebna kao oni dolaze."
"Što misliš?" Upitala je.
"Mislim da ste pametni kao bič. Ti si ljep onda bilo tko znam ovdje. A pogledajte sebe "Otišao sam na to dodati" imate sve. "Ona nije bio siguran gdje sam bio idući. "Kad sam te vidio dolje na taj sud druge noći, da prima nagradu prošlog tjedna, mislio sam joj, da je Amber ja znam?"
Mi buljila u jedni druge za pola minute ili tako. I neka ga potopiti u malo i onda je otišao na to dodaj "mislim na vas gledaju s tri prijatelja tamo dolje", a onda sam trepnuo par puta "Vidio sam četiri vrlo vrlo provokativno gleda mlade dame." Gledao sam u nju i ona je buljila u mene i onda sam rekao: "Ti si ono, 18 sada?"
Ona je klimnula glavom. Onda sam to učinio. Dopustio sam sebi da pogledate cijelom tijelu. Ona je rekla ništa kao što sam učinio. Uz to sam rekao: "Amber, imate jednu od najatraktivnijih nevjerojatno strašan i jedan od najseksi tijela koje sam ikada vidio u mom životu." Ona pogleda pravo na mene nakon što sam to rekao. "Ako nisam bio toliko stariji od tebe bih, ali ja bih" i prestao sam.
Mi se zagledao u jedan drugoga kao što sam pustiti da se sve što bih rekao sudoper u. "Ja sigurno bih rado pozvati vas na te", a ja zastao na trenutak ", a ja svakako bih volio da vam pokazati stvar ili dvije o muškarcima i ženama , a volio bih vam pokazati što žene vole da se s njima dogoditi. "
Ono što sam rekao vrsta šokiran joj, znate joj se. To je sve počinje da se registriraju s njom sada. Njezine oči otvorio malo više, malo šire. Ona je buljila u mene ne radiš još jedna stvar. Nasmijao sam se na nju kao što je učinio i sam čekao za neke druge reakcije iz nje.
Tada niotkuda rekla: "Uhhh Jack, misliš ono što mislim da misliš?"
"Pa to ovisi, Amber", odgovorio sam. "Što mislite mislim?"
Za sekundu ili dvije bila je mirna dok je gledao u mene. A ona reče: "Umm, mi zajedno?Uhhh znate "i Zastala je pred govoreći:" Umm znate, nama u krevetu zajedno? "
Kimnuo sam i nasmijala se pravo u oči. Yep! Mmmmm, točno, rekao sam sebi. Vi, mi, goli, i zajedno u krevetu i onda sam rekao: "Vi nemate jedan nevjerojatno nevjerojatan lik, Amber i morate znati da, zar ne? Mislim da je lik dečki san o svih vremena. Barem ja sada. Ja bih se više nego sretni da vam pokazati upravo ono što je tako prokleto fantastičan o tome. To je, ako ste bili na sve zainteresirane. "
Njen osmijeh je rastao kao i moja. Nisam želio igrati na više situacija, još. S tim sam je usmjerena k njoj pune dužine ogledalo. Mi smo gledali u nju, sve o njoj.
Cupping rukama sam ih postaviti ispod grudi i rekao: "Evo, vidi ovo?", Rekao sam kao što sam istaknuo da joj tits. "Vaše grudi, ta divna bosoms", a onda sam zastao na trenutak a zatim je otišao na to reći "i pravi čovjek, čovjek od poštovanja", a onda sam osjetio sam morao lagati malo govoreći: "poput mene, ne bi osjećali kao što je voditi ljubav s njima cijelu noć. "
Međutim, možda nisam bio ležao sam mislio. Oni su izgleda sočan. Oni su izgleda plumper onda obično. Čak i seksi za tu stvar, mislio sam, iako je ona imala na t-shirt, umjesto da gleda seksi bluza od ostalih dana.
I onda je dodao: "Znam za gotovo činjenicu bih vam skrenuti na, zauvijek."
Mi se nasmiješio i ona neka mi dodir ramena jednom sam rekao što sam učinio.
Osjećali su mekani i cuddly i bio sam spreman za nju podići i odvesti te joj leže u krevetu.Bio sam spreman podići da t-shirt i da se osjećaju. Bio sam spreman učiniti da se osjeća sjajno. Bio sam čak i spreman da skine grudnjak. Bio sam više nego spreman da joj tits, ako je ona mi je dopustio da.
"Pogodite što?", Rekao sam tiho.Picke oglasi
Gledala je u mene kroz ogledalo kao što smo stajali ispred njega.
"Me, i ja bih čak i sisati na nožnim prstima ti si tako seksi mislim. Ja bih ih ljubim i da ih sisati, pa čak i učiniti isto za svoju telad i bedra. "
Mislim da je voljela ono što sam bio sluh joj govorim. Sam bio uzimajući u ovo malo previše rekao sam sebi, ali ono što sam rekao je istina i tako sam otišao na reći joj: "Ako me pustiti čak i ja bih se osjećate gore unutar vašeg bedra meko i nježno previše Amber."
Stajala sam iza nje još uvijek nježno drži ramena u mojim rukama kada sam dodao: "Ti bi znati pravi moć onoga što hormonska seksualnog uzbuđenja je ponovno smo učinili radiš sve to." Pogledao sam desno u njezine oči kao što sam to rekao i otišao na reći: "Kako je to zvuk?"
Oči su joj bile velike. Izgledala je zapanjen. A ona odgovori sa "wow, ti", a ona je zaustavio drugi, a zatim je otišao na dodavanje "ti znači da, stvarno? Mislim ono što si rekao, stvarno? "
Glas joj je bio oduševljen. Ona je ispunjena s velikim fascinantnost. Mogao bih reći da je osjetio pomlađuje, a možda i privlačnost za mene. To je bio rasvijetliti i htjela sam joj, loše. Sam klimnuo glavom i protrlja ramena i ruke neki više. Rekla je da je znao da se ne može dogoditi ovdje, ali želio bi to moglo, što je zvučalo dobro za mene bilo koji način.Kimnuo sam i složio s njom. Nasmiješila što je pogledala u ogledalo i na moje oči. Ona se okrenuo i zagrlio me, teško, kao da sam bio njezin spasitelj, a ja joj zagrlila leđa previše. Sada kada je osjetio veliku. Ona je osjećala super. Htjela sam stajati tamo i njezin iscijediti duže, ali sam znao da sam morao vratiti u stranku.
Onda sam se okrenuo i rekao: "Gdje su svi vaši prijatelji? Mislim sve svoje prijateljice koja je to? "
Ona je rekla da su mislili da su uskoro, ali u osnovi je stranka za svoje roditelje i prijatelje, poput mene. Odgovorio sam sa "Da, ja ne bi smetalo kad ti gol ili neki dan uskoro", a sam se nasmijao, išao s njom, a mi zagrlila još jednom. Onda sam otišao.
Sam imao ništa za napraviti. Mjesto je u osnovi nered. Izvadite kutije na kuhinjskom stolu.Prazne čaše u sudoper. Moj jakna na jednoj od stolica. Moje cipele u kutu. I znao sam da nisam ni napravio moj krevet. Znao sam da sam trebala biti očišćena. Ali dan je bio dug i to je bio oporezivanja na mene. Sjedio sam tamo bezumno gledam sportske vijesti i niotkuda zvonce na vratima rang.
U mom t-shirt i otvoriti Oxfordu, stajao sam i otišao do ulaznih vrata. Sranje. Oh moj mušičav bog. Bilo je Amber. Wow. Ona je izgledao dobro. Mislim ona pogledala nije vrsta dobra ali ona je pogledala pravi dobar. U mom otkopčao Oxford i t-shirt i hlače, otvorila sam vrata s osmjehom.
"Bok Amber", rekao sam. "Uhhh, što vam donosi Umm ovdje?"
Ja sam već znao, ali je zatražio svejedno.
Ona je slegnuo ramenima i pogledao malo nesiguran o tome zašto je bio tamo i za to obzira što za reći kao dobro, ali je završila govoreći: "Ne znam. I Umm bio Uhhh razmišljanja. Bio sam razmišljati o umm znate ", a ona je prestao govoriti i pogleda u mene pa je rekao" ono što je rekao neki dan. "
Kao što sam rekao ja sam znao što je pričala, ali je rekao: "Što misliš?"
"Vi znate. Što vam je rekao par dana prije ", rekla mi je, pokušavajući da se više sigurni.
"Huh?", Rekao sam na prvom mjestu.
Oh, znao sam što je htjela reći, ali sam igrao glupa, pravi glupi u stvari, i kao prostitutke bgd što sam igrao glupi ja sam rekao kako je vruće u potrazi je izgledalo da je rano navečer. Ona je imala na odjeću za školu. Suknja je imala na granici je u svoj izgled. Na vrhu nije bilo čvršću onda drugi sam joj vidio u no svakako je najavio njezine grudi prilično dobro, način na koji čovjek voli biti najavljen. Da, njezin tits su bile pune. Oni su sočan u veličini. prostitutke ns Oni su dobro zaobljena i da, oni su bili vrlo pozivam, lako sam mogao imati uhvatio je za ruku i povukao joj iznutra i ripped off da je vrh ona imala na. Ona je također nosila prsluk bez rukava koja je dio jedinstvenog imala na. Sve to mi je rekao da me željela. Ona je htjela da se vole.
"Što ti uh govoriš?" Pitao sam.Kurve Srbija
"Umm mogu li ući?", Rekla je, u slatko natječaj ton.
Još uvijek djeluje u neznanju sam rekao "Oh uh siguran. Molimo, doći iznutra ", i sam joj u.
Gledao sam kako simetričan, mladi, i ne zaboravite lijepa gotovo kao dijete žena ušla u moje prebivalište. jebanje za pare Nisam mogao čekati. Pitala sam se. Pitala sam se kako je izgledala ispod sve što je imala na odjeću. Nasmijao sam se kao ona zgazi ispred mene.Bokovima pojavio na vlast s lijeva na desno dok je hodala u. "
Dakle, ono što je na vašem umu? ", Rekao sam.
Ona se okrenuo. Slijeganja rekla: "Oh, ne znam." Ona je pogledala dolje za trenutak. "Ja sam bio razmišljanja." Onda je pogledao gore. "Razmišljao sam cijeli dan, i jučer također, o tome što ste mi rekli umm par dana."
Pitao sam joj, kao da nisam već znate, što je značilo.
"Ohhh znate", a ona je otišao na to reci mi što je gledao daleko od mene, a onda natrag u mene: "kako je Umm, ja sam lijepa. Kako Umm uh ", i ona je zastao, a zatim rekao:" kako sam stvarno seksi. "Ona pogleda u mene.
Onda sam ga pustiti sve van. "Ohhhhhhh!" Ja uzviknula. "Oh yeah" Rekao sam joj, kimajući glavom, a također nudi joj veliki osmijeh. I slegnuo moja ramena. "Ali istina je, Amber. Ti stvarno jesu. "To je kad sam neka moje oči krug po cijelom tijelu. "Mislim, za mene, ne postoji jedna stvar o vama da nije atraktivna. Stvarno, ne postoji. "
Zaustavio sam i čekao. Ona je buljila u mene. Tu je bio znak nade u njenim očima, mislim. Ona je pokušava nešto reći za mene. Nasmijao sam se neki više, čekanja. Ona vrsta nasmijala natrag. Znao sam ili mislio sam učinio i bio sam spreman kad god ona bila. Htio sam ju više nego ste mogli zamisliti. Htjela sam da joj se sada. Je li spremni?Da bi se sexed gore? Da bi vodio ljubav na svoj način? Sam joj htjela. Htio sam pokazati joj moj put. Za poljubac joj sve nad njom tijelo i to je sigurno.
A s sreća Čuo sam joj reći: "Uhhh Jack, će li mi pokazati? Hoćete li mi pokazati što znači? "
Ja se proguta, teško i uzbuđeno i suptilno uzeo njezinu ruku u moje kao što sam se nasmijao. "Sigurno ću Amber. Ja apsolutno bi rado. "
S tom sam joj dovela do mojih neredu spavaća soba. Ona je još uvijek odjeveni. Nisam bio. Mislim, kao što sam rekao, moje košulje otkopčan je, i ja sam nosio majicu ispod i te moje hlače i čarape su se na, ali one su formalnosti. Ona je s druge strane sasvim je odjeven.
"Što želite da učinim prvi?" Pitao sam.
"Uhhh, Umm ne znam", rekla je, ali ona nije.
Znala je točno što je htjela. Njezine oči pogledao dolje na svoje tijelo. Onda je pogledao u mene i onda opet dolje na sebe. Da, ona je znala.
"Hoćeš li učiniti za mene ono što si rekao biste željeli učiniti za mene?"
Nasmijao sam se i otišao u krevet. U početku ona ne ide za mnom. Rekao sam joj da dođe do kreveta. Pogledao sam na nju, blisko. Jednom sam, sam se nasmijao, a onda postignut. Jednom sam to učinio, ja sam skinula prsluk, a ona neka ga skine. je pao na podu, izvukao sam joj bliže, a undid vrh gumb svoju školu bluzu. Amber rastao nervozan.Jako nervozan jer je postupno došao otkopčan.
Kao što je to učinio, vidio sam joj prekrasnu gornji dio tijela. To je teži i sočno dekolte preda me. Unutra, osjećao sam se kao tigar žele moj plijen. Htjela sam ga kušati sve više mjesta. Osjećao sam blagi rumblings sve više. Ona nikad nije smiješio kao što joj je došao potpuno nespreman bluzu, ali visio s njenog ramena svejedno. Još uvijek je imala sjajan, u najmanju ruku, vrlo fantastičan gornji dio tijela.
"Vaše grudi", rekao sam "su fantastično." I nasmijala, malo. "Ne stvarno su" sam je uvjeravao. "Ali sve je vaše tijelo za to pitanje."
Ona se proguta tvrdi kako je pokušao da vjeruju ono što bih joj rekao. Ja eased jedne strane off joj ramena, a zatim s druge strane, gledajući škola bluzu plutaju na podu.Izgledala je nervozan kao pakao. Pogledao sam na sve svoje gornji dio tijela. Sve o tome je iznenađujuće za mene. Moje oči čak i morali su se zatvoriti trenutak za sebe sadrži.
Mmmmm, wow sam mislio, ono što tijelo ima. Što tijelo ponovio sam za sebe, opet.Pogledao sam gore, u oči opet, i JA je napravio siguran je znala koliko sam volio njezin lik. Nasmijao sam se, nježno.
"Da li vam se sviđa moje tijelo?" Pitala je bojažljivo.
Kimnuo sam i rekao: "Jako Amber. Volim svoje tijelo, puno. "
Nasmiješila opet, a zatim rekao: "Mogu li skinuti košulje?"
Sam klimnula glavom. Nisam briga. Zašto ne, nije to ono što smo ovdje, pitao sam se.Ona ga skinula. U stvari ona je skinula brzinom svjetlosti sam mislio. Nisam briga. Htjela sam da budemo na istoj ravnini.
"Hoćete li Umm" i ona je pogledala u mene i rekao: "sisati moje prste i stopala previše?"
Oh moj mušičav bog da. Možete se kladiti magarac tvoj ću, mislio sam. Rekao sam joj da bih.
Nasmiješila mi se pitaju što to osjećali kao.
"Iskreno, ne znam. Nitko nikada je to učinio za mene, ali za tebe vjerojatno će učiniti gotovo ništa. Mislim "i Zaustavio sam tada rekao:" bog Amber, ste tako prokleto seksi sve više mjesto i tako prokleto vruće "i ja sam odmahnuo glavom kao moje oči zadržao gledajući u svoje tijelo sve više JA je otišao na to reći:" Ja ' d učiniti sve da se osjećate seksi i vruće i sparno. "
Ono što bih rekao joj je super uzbuđen i ona vrsta skočio na mene kao ona bacila ruke oko mene. Odmah sam osjetio usne. Njezina dragocjeni meke usne su bili protiv mina i ja volio kako su se osjećali. Wow, ona je bila divlja oko mene ljubi i ona poljubi teško.Bila je strastveni kao bi mogao biti naručju izvukao na mene i usnama moje bacio oko. I neka to sve samo ide na i na, zauvijek. Prije nego što sam to znao da sam se guraju unatrag. U krevet. Prije nego što sam to znao, ona mi je na leđima. Prije nego što sam to znao, bila je na vrhu moje tijelo. A ona neće zaustaviti ljubis me bilo. To je bio odličan.
"Hej!", Rekao sam.
Bio sam treptati i sretan kao šaliti. I konačno, nakon što sam prestala treperiti, došao za neke zrak i rekao: "Wow, nisam očekivao, ali da stoj Amber", a ja mislio o seksualnom intenseness onoga što bih učinio i dodao: "što želite učiniti da opet? Dođite na više, u bilo koje vrijeme. Slobodno zaustaviti više kao što je to. Oh yeah, ja ću ti poljubim kao što je to, u bilo koje vrijeme. "
Klečeći iznad mene s njom top off i njezina kosa visi joj ramena malo, ona se nasmiješi."Stvarno, ti volio me ko je to? Nisam bio previše umm divlje sam bio? "
"O ne, uopće ne", odgovorio sam. "Ovdje, leći. Dopustite mi da vam pokazati što sam mislio neki dan. "
Uz to, ona je gledala kao što sam undid suknju i iščašenje off. Ohhhhhhh jebote bog, pomislio sam. Pogledajte ovo je tijelo djevojke. Pogledajte njezin struk. Mislim, pogledajte na ovim bokovima previše. Zatvorio sam oči i onda sam ih otvorio tako da sam mogao pogledati dolje na njih malo više. Sve sam gledao je bio fantastičan. Joj noge i bedra i odjednom je bio poput mojih usta je zalijevanje. Sam joj htjela posvuda.
"Wow, ne znate kako ste nevjerojatan pogled?" Rekao sam joj.
Vidio sam joj tresti glavom i tako sam je uvjeravali da je ona. Uz to, ja snaked niz njeno tijelo, sve do njezine noge, počeo sam s njom prvi prstima. Ljubio sam savjete. I proguta ih sljedeći. Voljela kako je osjećao pa sam nastavio radiš neke više. Ljubio sam dno nogama, a zatim vrhovima, polako kreće prema gore ih, prošlosti joj ankles, preko undersides njezine teladi, pa sve do njezina bedra.
Oh yeah one mlade i vitak i nevjerojatno lijepa bedra. I gladovali za njih, bolno. Ona je apsolutno ga je volio sve. Zaustavio sam kleknuo i uspravno i ja gledao na nju.
"Uživanje u ovo?" Pitao sam.
Bila je nasmijana velika i široka. Oči su joj bile blistavim poput dijamanata previše. Ona je rekla da i rekla da ga je volio jako puno. Dakle s tim, prestao sam. Osjećao sam ih prvi. Zatvorio sam oči kao što sam osjetio njihovu mekoću. Prije odlaska dalje, JA je otišao svi put leđa na početku kao što sam ljubio, i isisan noznim prstima i stopalima.
Stao sam i rekao "Kako je to?"
"O Bože, mmmmmm volim da", rekla je tiho. "Nemoj nikada prestati." Onda je rekla: "Da li uvijek učiniti da se sa ženom?"
Ležeći sam rekao s slijegati mojih ramena "Da, ali to će ovisiti."
"Na što?", Rekla je.
"Kako je lijepa i izvanredne žena sam s je" rekla sam sa osmjehom kao što sam joj pogledao u oči.
"Misliš" i Zastala je i njezin osmijeh nestao trenutak prije nego je otišla na to reći "poput mene?" Bila je vrlo iznenađen ja bih rekao da. "Ja sam to lijepo s tobom?"
Kimnuo sam i nju izdvajali gore. Sjedili smo jedan uz drugoga. I cuddled s njom, a zatim rekao: "Oh yeah Amber. Ja sam vrlo sretan čovjek večeras. I mi znači s vama i ti mene želiš? Oh vraga "Otišao sam na to reći:" Ja sam sretan jer dobiva sretan ", a onda sam se okrenuo i poljubio joj preslatko usana. Mi poljubi, ili bih trebao reći da me poljubila, kao da ona nikada nije poljubio prije. Bila je bio strašan, a ja joj rekao tako.
"Umm si idući u Umm kao poljubac mojih bedara sljedeći?" Upitala je.
Nasmijao sam se. "Trebam li?", Rekao sam. Ali prije nego što ona odgovori: Otišao sam i pitao: "Jeste li ikada Uhhh igrao sa sebe uopće?"
Sada kada je pitanje njezine zapanjen. Nije bio spreman odgovoriti da je jedan pa sam rekao: "Pa, Ispričat ću vam nešto, u redu? Postoje dani i vrijeme kad sam umm znate Umm masturbiraju. Možete li vjerovati da je? "
Ona se proguta teško. No, prije nego što je mogao odgovoriti sam položio ruke na nju boobs, pritiskom na dolje s ljubavlju, i počeo sam ih miluje. Njezine oči zatvorene kad sam ih stisnuo. Sam se preselio bliže joj bradavice i ja mogao reći da je osjetio veliko joj.Plus Voljela sam osjećaj da ih bilo koji način. Osjećaj joj boobs je bio strašan. Gledanje joj dok sam to učinio je bio nevjerojatan previše. Oni se činilo ogroman, ali u istini su samo dobro veličine tits. JA nije 'imati bilo kakvih problema pregovorima oko njih uopće i ja sam ga volio.
"Dušo, kako je to osjetiti?", Rekao sam.
"Ohhhhhhh vraga da" Čuo sam joj reći.
Nastavio sam petting i pealing daleko na nju tits. Napokon sam se nagne i počeo ljubiti obojica, kao i da ih liže svaki tako često. Ja bih osjetiti one otvrdnu Grand nubs zove bradavice, a zatim ih grickati svaki tako često, što bi pobuditi joj dovoljno da dobije režanje poput squeals iz njezinih usta. Gore i okolo sam otišao, ljubljenje i sisanje strane njezina tijela. Onda bih lutaju oko nje spljošten, seksi trbuh. Mmmmm, ova djevojka je djevojka mojih snova da kasnim poslijepodnevnim satima.
Bio sam u slijepoj ulici. Trebam li ili ne trebam, pitao sam se. Ja to htjela. Ja to htjela loše. Kako je ona osjeća, pitao sam se? Uz to, ja sam rekao da sebi i počeo sam joj ljubakanje. Ali ona je bolje, puno bolje, u to onda sam bio. Kao što smo poljubila sam se preselio na dolje. Kao što smo poljubio i kao što sam se preselio na dolje, prstima našli ono što su tražili. Otkrili su unutarnji regija njezina dobro razvijena mišićna debela bedra dok putujete prema njoj maca.
"Oh! Oh moj, wow! "Ona povika, kad je osjetila moje prste toying se unutar njezine gaćice.
JA je zadržao na to. Igranje okolo s njom maca usne, ja joj fingered sretno a ona je htjela sve više i više previše. Ona osjeća glatka tamo. Ona je tako osjećala previše gostoljubivi.Ona osjeća toplo i pozivam. Znao sam da sam htjela sve više i to je kad joj noge širiti apart. Moji prsti su u. Njeno tijelo ustali. Ona je došao s kreveta. Ja gurnula moj prst se unutar nje dalje. To je toplina, kako slatko debljina unutar nje je gotovo nemoguće opisati. Ohhhhhh, što maca je imala. Što djevojka je, pomislio sam. Što tijelo ima Mislio sam da dok ukazivanje joj pička i što joj hornier i hornier kao i mi. Ona je bila sve vlažnija i vlažnija i sam ga volio i kao rezultat toga, ona je plakala više i više. Voljela sam sve to previše.
Bio sam blizu. Real, pravi blizu tome da moj mladi posjetitelj orgazam i sperma potajno.Je li ona shvatiti ovo? Ne znam, ali sam zadržao ukazivanje joj da unutar uske, oteklina rupu, a ja ljubio svakog drugog od toga. Znao sam da u nekom trenutku, možda danas, ili možda uskoro dovoljno da bih ga želite kušati, ali za sada sam samo bio idući u svoj prst i da joj jedan potpuno sretna mlada žena.
Ona je izbio. Ona je došao ono što je došao za. Orgazam. I to je bio vrlo dobar u to previše. Došla je i ona došla krasno. Sam mogao osjetiti. Da, to oozed iz nje, i da to streamed down njezine noge. Da, to seeped dolje u moje ruke i da, to je bio prekrasan kao i mogao biti. Ona osjeća toplo. Ona osjeća gusta. I od onoga što sam mogao vidjeti da je kao bijela kao i uvijek kao ona moaned i povika jednom imala sperma. Ona zgrabi me, me zahvalio za što joj sperma, i kako ona nije ona pogledala duboko u oči i nasmiješio se. Ona je sama izvukao blizu i opet mi je zahvalio i za ostavljajući joj to u mojoj kući. Rekao sam joj da je sve moje zadovoljstvo i nasmiješio se, dok govori tako.
Mi ležao uz bok i ja sam slušao da joj dah i opustiti. "Jack?", Rekla je ona. Sam joj odgovorio. "Uhhh, jeste li zabavite se previše jer sam stvarno učinio. Mislim imao prekrasno, prekrasno vrijeme. "Zastala je, a nasmijan, onda je rekao:" Hvala Jack. Hvala vam vrlo, vrlo mnogo. "Uz to, ona je pogledala u mene iskreno i rekao:" Možemo li to učiniti opet i dobro drugih stvari previše? "
Nasmijao sam se i zagrlila ju, govoreći joj ona je dobrodošli doći i napraviti ovu vrstu stvar bilo kada je ona htjela. Međutim, ja također joj je rekao da joj studije došao prvi.Ona giggled naravno, naravno, reći mene je znala da je već.
Uz to, sam milovala joj meke i tople golo tijelo, drži ga bliže onda očekuje za sat vremena ili tako. Zatim Amber napokon ustao, pogledao me i nasmiješio se dok je odjeven. I iako nisam haljinu na sve, ja još uvijek joj išao na prednja vrata.

"Ja ne", odgovorio sam kako sam potapšao joj fino teenage ženstven magarac. Okrenula se i nasmijala i odskočiti daleko od moje kuće.
"Bože, moram se da djevojka za mene sisanje off sljedeći put", rekao sam naglas.

Нема коментара:

Постави коментар