.

среда, 13. април 2011.

Dobre mame


Michaela stajao na gornjem balkonu, gleda preko na drvored javora, istezanje kao i oni prema dalekoj kolnik. Nije daleko od sumraka sada, svjež povjetarac napravio joj drhtati.Ona se okrenuo i pogledao gore na svog oca, čije su ruke nježno odmarao na njezina ramena.
"Da li zaista mislite da ćemo biti u mogućnosti to dobiti?"
Čovjek sklon glavu. Njene riječi prekida njegovu misao-procesa. U smislu "biti lijep", nije bio viziju mladenačke nevinosti cuddled sada u naručje, alfa i omega ostvariv ženske ljepote? Da ju je volio do rastresenosti je samo kako je bilo. Ona sama je pod uvjetom da je utjehu i da će ići dalje, nakon što je njegova supruga izgubila dulji susret s rakom grlića maternice nije šesnaest mjeseci ranije. Osamnaest sada u svojoj završnoj godini srednje škole, ona je sve što roditelj može nadati - akademski stručnjak, domaće postigao i društveno poželjne mame . Jedan od možda čak i dodati - genetski nepogrešiv.Povremeno, Daniel Peterson je izgubljen za riječi u njegova kćer prisutnost.
"Pa ako Banka dolazi preko za nas dušo, mislim  dobra mama da možemo povući ovu off." Odgovorio je. "Moj ugovor s studio je produžen za dvije godine, a tako dugo dok ne previše trošiti, da sam lik mi ćemo upravljati ... .. kao i svi drugi se bore mislim."
Djevojka pogleda u svog oca. Koliko kćeri diljem svijeta, mogao ikada biti tako sretna, ona je razmišljala trenutno. Vuče njegove ruke čvrsto oko ramena, ona je buljila u mirnom vidik. Samo preko od Tulsy polumjeseca da fronted Bear Creek Parku, neka mala djeca su se igrala u posljednjih snijeg, naizgled nerado slijede njihove majke park's izlaz vrata. Michaela je instinkti ju je ostavio u nema sumnje da je ovo gdje su ona i njezin otac su trebali biti.
Nije tjedan dana kasnije, Daniel's Kredit je odobren.
Decentralizaciju iz stana u Vancouveru na White Rock u Surreyu županiji činilo srodno kreće u Bijeloj kući nakon što je životni vijek rezidencije u skučenim prikolicu-park.Trostruka-priča devetnaestog stoljeća bijelo-koji ima zabat kuće, zajedno s pet spavaćih soba, tri kupatila i trostruki garaža, sjedio na dva-ral trakta i natrag od ceste. Potpuno obnovljena i nedvojbeno prostrane izvan njihove potrebe, nešto o "Linton staji" transcendira praktičnost i ako se zna istina, vlasnici su bili jako željela prodavati, biti sretan dovoljno s Danielom inicijalni ponude koje u drugim okolnostima bi se sastao s vjerojatno odbacivanje.
U vrtovima su profesionalno utvrđeno, iako bi to bilo proljeće prije aromatičnih čari i simetrija može biti u potpunosti poštovati. Za sada ipak, Michaela je sadržaj lutati zamršene putove, uvijek pauziranje od strane vodoskok da se dive značajke velikog zmaja koji se nalazila njegova nestane plijen. Smrznuto-up za vrijeme trajanja trenutno, znala točno kako tablo moraju pojaviti s vodom šiklja iz usta zvijeri. Ako raj postoji, to je teško djelovati slijediti!
S obzirom na njezine uzorne akademske povijesti, nije bilo problema  zgodne majke s Michaelom je ponovno mjesto u srednjoj školi - Earl Marriott na 16. Avenue - za nju je diplomirao godine. Ona je stvorena prihvaćanje njezina vršnjaka od prvog dana, pogotovo od pripadnika suprotnog spola. Više od vjerojatno razreda nekoliko ošamućen mladih muškaraca nos-zaronio da prvi semestar.
Neizbježno zima našla u udubljenje, noći postao malo toplije i Michaela vrt lutanja ubrzo razvio u noćnu rutinu. Ona bi joj vrijeme prelaska staze i staze vrt, omogućujući razne mirise na dah i iz njezine svijesti.
To je bio petak navečer da je krajem travnja prvi je postao svjestan suptilne promjene u stvarnosti. Nakon što jede se na "Tangiers na osamnaestom", s ocem i kasnije outlasting re-trčanje od Little Miss Sunshine - omiljena njihova, ona je našla u mogućnosti dalje odbijati spavati. Ljubljenje joj je otac laku noć, ona je odgođena za spavaću sobu i nakon što je ranije promijenjen u one radije postaje cvjetno-print pidžama, ona je skliznula ispod pokriva.
Mali noćni sat pokazivao već minutu ili tako, nakon jedne o-clock kada je otvorila oči. Ni uplašen niti nejasno uplašili, ona je jednostavno znao da se nešto iskočio joj buđenja mehanizam. Za nekoliko trenutaka sjedila tamo slušati - u potpunoj tišini! Kao što joj oči postupno prilagoditi, primijetila je da uvali prozor na desnoj joj jastuk je bio otvoren nešto. Ona je siguran da je to zatvoren prije nego uzimajući sa majkom u krevetu . Silaženje iz svoje udobnosti zona je prešao tepih i pogleda na gotovo nadrealna obasjan mjesečinom vidik. Najlakši večernje magle obješen o drveću i činilo joj se kao da slogova njezina imena su se šapnuo u najdalje u vrtu. Crtanje joj ogrtač oko sebe ona craned glavu naprijed pokušava podići najmanje zvuka, ali je bio prisiljen suočiti se s činjenicom da je bio stvarno ničega, a opet ... ...
Zatvaranje prozora ona clambered natrag u krevet, postaju svjesni po prvi put da joj je puls je sada nešto veća od normalne.
Netko bi mogao predložiti nekoliko stvari u životu više vodi do blažen opuštanje nego što je ensconced ispod naslovnice udoban krevet na hladnoću noći. Michaela je već momentima dođe do svog drugog REM fazi navečer, kada je osjetila gentlest pritiska na nju desne dojke. Otvaranje oči na trenutak ona ležala tamo unmoving, osjećaj više nije u dokaze. No, za premlaćivanje njezina srca, u sobi je tiho kao što je noć sama. Polako je donijela svoju ruku na prsima. Ona je osjećala intimni dodir i znao ovo nije primjer nesputane mašte na poslu.
Za dvadeset minuta možda je djevojka ležala još uvijek, čeka daljnje dokaze o fenomenu, ali nitko nije bio u tisku. Razočaran, nego u pitanju, njezina svijest povukla daleko na kraju. To je međutim s smeten interes da nakon buđenja ujutro, ona je primijetila na vrhu dvije tipke za nju Pidžame vrhu su sada poništiti. Da je to učinio nesvjesno sama sredinom san ili je bilo drugo objašnjenje? Rumenilo iako je da joj obraze kao što je promatrajući prema dolje na nju sada djelomično izložene grudi. Distractedly ona ponovno zakopčane njezin vrh.
Koncentracija u školi je bio problem za cijeli dan. Nekoliko puta je pronašao sebe bulji van na daljinu igrališta, u potrazi za što točno nije imala pojma.
Daniel primijetio njegove kćeri očito preokupacija tijekom večere.
"Nešto nije u redu dušo?", Upitao je. "Vi, čini milja daleko večeras."
"Oh sorry tata", odgovori ona, smiješeći se na njega. "Ne, stvarno, ja sam dobro ... samo malo umoran valjda. Mind ako idem u krevet malo ranije večeras? - Dobio neke domaće moram završiti previše ".
"Naravno med", rekao je, "Vidimo se na doručak onda."
Ljubljenje ga lagano po obrazu je podigla svoju back-pack i napravio svoj put gore.
Pokušajte što ona može, ona jednostavno ne može koncentrirati na esej. Iz nekog razloga ona se osjeća trudna. Netko ili nešto je čekao za nju. Gdje je ona znala ne, zašto je čak i manje mig. Sve joj je svjestan je da je potrebno biti spreman na neki način.Nakon što je promijenila, ona je još jednom prešao u uvali prozor i otvaranje, pogleda na mirnom okruženju. Vrlo blagi povjetarac je bio izaziva pokret u gornje grane javor i opet je bila da je mogla čuti svoje ime, ali neprimjetno šapnuo na vjetar, ali samo jedno vrijeme.
Ona je zatvorio prozor, a pješačenje do kreveta, popeo se na pod pokriva. Snuggling u fetalni položaj, ona je zagrlila mali medo koji je tješi njezin dok u isto vrijeme dijeljenja joj svako životno iskustvo od djetinjstva. Pokušajte što je mogla da ostane budan, kapci su spušteni, a prisilno u roku od deset minuta, ona je brzo zaspao.
Ona je osjećala niti joj tipke se razdvojio niti prvi blagi stisak - obje njezine grudi ovom trenutku. To je bio slijedeći treći takav milovati da je ona probudila, u potpunosti upozoriti na intimnosti  samjkom je počinjeno na njezinu privatnost. Za nekoliko trenutaka ona jednostavno ležala tamo neobjašnjivo i dalje, osjećaj neviđeno ruku tako nježno masirati sadržaj grudnjak. Nije moguće potisnuti lagani izdisaj, prstiju odjednom su povučene, nakon čega joj sasvim bez misli, kako bi se šapat glasno, "It's alright, I don't mind."
Sekunde prošao, ali ne i daljnji kontakt je bio u tisku. Dva puta je ponovio njezine jednostavne poruke, ali je odgovorio samo tiha tišina. Tada je primijetio prozor samo malo otvoriti. Nije ona zatvorena nedugo prije nego uzimajući u krevetu? Ona više nije siguran u ništa. U tom trenutku, nagli nalet vjetra duhati zavjese na jednu stranu, a ona je mala krik iznenađenje.
Klizna iz pod pokriva je išla preko do prozora i to zatvoreno čvrsto, provjeravanje ovaj put da je mehanizam za otvaranje bio potpuno nepokretan.
Nakon što se popeo natrag u krevet, Michaela osjetio trunke razočaranje na dugotrajan neaktivnosti. Sasvim nesvjesno, desnom rukom se preselili gore i počeo dokono milujući svoje grudi. Uz ostvarenje onoga što je radila, došao mali izdisaju sramote i ona se brzo vratila joj ruku na nju. The siluete vjetra cvijetu stabala odražava na stropu iznad kreveta su maglovito hipnotički i bili posljednja slika ona prije zadržane spavanja opet preuzela nju.
**
"Vjerujete li u duhove tata?" Michaela raspitivali, a miješajući joj žitarica apstraktno.
"Nisu dale puno misli na temu dušo", Daniel je odgovorio: "Zašto? Imate li neki određeni razlog pitati? "
"Ne stvarno .... Ja samo ono što je čudnovato ako ste imali bilo koji iskustvo u takvim stvarima", dodala je.
Daniel studirao svoju kćer za trenutak. ". Pa da budem iskren Michaela, ja sam osjetio prisutnost tvoja mama jednom ili dvaput" Zastao je za trenutak, "mislim da je sretna što smo ovdje? - Ne možete"
Djevojka gledao preko na svog oca i nasmiješio se s ljubavlju. "Siguran sam da je tata."
Bilo je to previše za Danijela koji mu spustiti nož i spustio je glavu, njegove tuge evidentan.
Michaela hodao brzo oko stola i zagrlila svog oca. Ona nije imala pojma što da kažem.Znala je samo koliko on ju propustili i poželio je ona mogla učiniti više da popuni prazninu u svom životu. Za sada, svoja iskustva iz prethodne večeri bili su degradirani na "razne datoteke."
**
Dva dana prošao bez incidenta. To je sada u utorak navečer i Michaela radili kasno, završavajući veliki projekt na temu "ukidanja ropstva." Raspremanje joj knjiga i radova - ona nije mogla podnijeti buđenja do neredu sobi - ona promijenila u nju nightdress, završila je kupaonica pripreme i nije gubio vrijeme na dobivanje na krevetu. Bilo je tako toplo i enervating, ona je bila mačka ona bi purred.
Buđenje odjednom, ona je pogledala na malom digitalni sat na svom noćnom ormariću.Bilo je dvanaest poslije jedan.
S jedne strane cupped pravo dojke, drugi je mogla osjetiti kreće vrlo sporo dolje joj strani i prema bokovima. Instinktivno je pogledala prema zavjese. Prozor je bio otvoren i unlatched. U ruci joj tiho groping, odrekao svoje zadržavanje i počeo sam insinuirati ispod donje grudnjak. Dakle, ugodno je bio njegov napredak koji Michaela zatvorila oči i glasno uzdahnuo, u potpunosti u spoznaji da sve što je u sobi s njom, ona namijenjena apsolutno nikakva zla.
Drugi neviđeno ruka sada dosegla njezin struk i kao što je i dalje putovati unutrašnjosti, preko njezina trbuha i dalje prema području koje najbolje može nazvati "socijalno izvan granica", ona nije mogla spriječiti najmanjim bori bijega iz njezinih usta. Odmah svi pritisak prestao, čak i ruku koja je nježno je stišćući joj grudi povukao.
"Oh, ne ostavljaj me", prošaptala. "Vratite se, sviđa mi radiš to."
Već gotovo trideset sekundi bez daljnjeg kontakta je otkriven, iako je djevojka izjasnili stalno za nju neviđeno ljubavnika da se vrati. Baš kao što je bila podnio ostavku u noći s neispunjena prolazu, opet je osjetila i najmanji od miluje preko njezina gornji prsima.
"Ostani kod mene", rekla izjasnio.
Ruka nastavila svoje bivše lokacije - ispod grudnjak i početkom sada nježno milovati joj bradavice dexterously. Ugodno na to dokazao da se, to je bio napredak u drugoj ruci koja je bila zahtjevna njezin ukupno pozornost. Dolazak na odmor na vrhu joj donji dio trbuha, ruku počeo slajd preko njezina nightdress, na licu mjesta izravno ispod koje, gaćice su boravili. Bez ikakvih prisila, ona se rastali joj noge malo, što je omogućilo ruke miluju joj cijelo vaginalno područje, bez prepreka. Mogla je osjetiti njezin puls ubrzava i njezina disanja stopa znatno na porast.
"Mmmm," je pronašao sebe šumi.
Djelomično zbunjen, potpuno zadovoljstvo, ona samo mogla ležati tamo, kao i ono što se osjećali kao srednji prst je počeo deprimirati materijal opseg joj seksi malo pukotina duž njezina južnog podneblja. Znala je ona bila mokra, ali nije imao neposrednih planova za rješavanje situacije. Čak i kao ruka je pala na hemline njezina nightdress, počevši sada tegljača slab najlon veći, ona je podigao ruke iznad glave, što znači njezina ukupna pristanak na ono što je planirano.
Znala je da joj gaćice sada su bili izloženi, ali nisu pružili otpor, čak i prsti počeli vraćati svoje korake dužinu i širinu svoje vaginalne gateway. Na mjestu ipak osjeti (valjda), svoje prste klizi ispod nogu joj gaćice kao i oni upravljati put kroz njezinu velikodušnu crop kovrčavu stidne dlake, ona nije mogla spriječiti daljnje izdisaju. Sin sa majkom erotske price  Ovaj put, međutim, ni prestanak aktivnosti. Kažiprst skliznula između nje vrlo vlažne usne, odvaja djevojački usana i sasvim očito s namjerom ukazivanje joj dosad UN-prišao nevinost.
Nije moguće održavati potpuno mirno fasada kao prst joj ušao i opet Michaela počeo potisak prema gore s bokovima. Za razliku od bilo što je ikada doživjela zahvaljujući vlastitom znamenki, ovo je definitivno pravi posao. Njene oči još uvijek zatvorene, ona jednostavno dozvoljeno kombinacija obje dojke se umijesi i njezin mladenački fisura ritmički se prodrli, za izgradnju na emocionalni vrhunac koji nikada nije bio idući u imati, osim jednog ishod.
Moglo bi se nazvao ga instant light show - ona je sigurno vidjela zvijezde, dok. Nije moguće misliti ravno za nekoliko trenutaka je samo ležalo, čime je izlazni val naravno svoj put kroz njeno tijelo. U vrijeme kad je imala ponovno stupanj emocionalne kontrole, shvatila je da joj je nepoznati suučesnik povukao na takve dalekih svjetova kao što bi prkositi objašnjenje. Pokušajte što je mogla da se uključe neke daljnje interakcije te noći, ona je ubrzo priznati da bez obzira na prisutnost bila je jasno više nije na licu mjesta.
Bilo bi istina navode da Michaela spavao dobro te noći.
Tijekom narednih dva tjedna the vizitacija postala uobičajena. Nije svake noći doduše, ali rijetko više nego večer apart. Ona je obavijest da je mala razlika ono vrijeme ona zapravo otišao u krevet, njezin nevidljivi ljubavnik činilo se da vole ranih jutarnjih sati kada je došao na indulging njegov požudan činjenje. Nije da je bilo manje željni njegove pažnje.Koliko da istražite svoje seksualne granice kako bi se zafrkavati joj spektralna partnera, Michaela uzeo za nošenje uske malo push-up grudnjaka s podudaranja gaćice u krevet, povremeno flaunting joj provokativne namjere sa toplom malo g-string - nešto tinejdžer nikad ne bi pronađen je mrtav u, nekoliko tjedana ranije.
Ako se dokaz potrebno da samo o bilo koji djevojka ima trag "slutty nimfa" u njoj, kada se želi djelovati na taj način, Michaela je kasno poduzete kako bi se povučen u samo joj gaćice i grudnjak i na jednom nedavnom prilikom - samo joj gaćice. Ona je nesumnjivo bi uzeti na spavanje gol fulltime ali činjenica je pronašla osjećaj da se svuče ispod visoko pokriva uzbudljivo. Iz istog razloga, ona će okrenuti na njezin trbuščić tako da joj 'demon-ljubavnik' kao ona volio misliti o njemu, morao da klize ruke ispod ruke, kako bi se nepropisno miluje grudi. On je također slobodan glatke ruku preko svoje dno, istražujući bujan krajolik svoje-upon, prije nego ona će dio njezine noge dovoljno da bi mogao dobiti pristup do vlažne špilje između nogu.
**
Djevojka je optimizam ponašanje nije izgubio na svoga oca.
"Ti stvarno izgleda da su se naselili ovdje prilično dobro med", nasmijao se na nju više doručak nekoliko dana kasnije. "Nikad vas vidio tako, dobro ... .... Zdrava izgleda. Nešto stvarno moraju biti suglasni s tobom? "
Ona je pokrila eskalira neugodnosti dobro.
"Stvarno?" Ona odgovori. "Nisam primijetio sam ponaša bilo drugačije." Zastala je za minutu. "Ja tako potpuno volim ovo mjesto, a nova škola je stvarno cool. Pretpostavimo da sam samo sretna! "Osjećala je rumenilo koje su dobivanjem neravnina u njoj obraze, slijeganja brzo.
"U svakom slučaju, moram ići u školu sada tata, ja sam trčanje kasno."
Tako govoreći, ona je prikupila joj stvari i flitting oko doručak stol, dao Daniel zagrljaj prije nego što ga ljubim u obraz. Slatki miris svježe mlade žene ga oduševio kao i uvijek.
"Što reći idemo na 'Tangiers' večeras?" On je pozvao je kao ona na čelu za prednja vrata."To je naš treći mjesec godišnjice ovdje."
"Naravno tata, neka je ne samo da je" odgovori ona iz udubljenja na hodniku.
**
Te večeri, Michaela odlučiti da dress-up za dolazak obrok. Odabir jako lijepa svijetlo plavoj haljini koja ipak prikazuje znatno više nego što je bilo skriveno, ni na koji način bi to bilo nazvao neukusnim. Jedan je samo da se zalihe od konobara 'izrazima kad je išla u s ocem.
Njezina lijepo brušenog crvenkastosmeđ kosu veže se uz odgovarajući plavom vrpcom obješen o ramena i ona je izabrao nositi par sitnih dijamant-okovan klincima naušnice - postaviti u obličju golubice, da joj je majka kupila za nju kad joj je bilo petnaest . Najlakši make-up završio vizija - za takve je najviše sigurno pojavio.
Kao i uvijek, hrane na 'Tangiers "je bio besprijekoran. Po prvi put međutim, Daniel dozvolio da njegova kćer da su neki pjenušac. Uostalom, to je bio petak navečer, a nije imala školu sljedeći dan. Također, par je bio dobro poznat tamo dovoljno, da nitko ne smeta pitati djevojku za ID. Činjenica je mogao biti bilo gdje sedamnaest do dvadeset dvije stvarno broje za malo. U svakom slučaju, White Rock teško bi se mogla smatrati kao što je teško-line tako daleko kao što se radilo o zakonitostima.
Do svoje treće stakla, Michaela našla ulaska unchartered vode. Giggling obilato, ona je sama sebi opravdanje više od jednom da ide posjetiti zahod. Daniel je, shvativši njegova kći je bila granično pijan, izvršio stupanj prividnu roditeljske odgovornosti za njezin povratak na stol, pozivom za račun i čineći spremni otići.
Samo još jedan gutljaj tata? ", Rekla izjasnio, podizanje stakla na usnama s dosta poteškoća.
On nije mogao odbiti. "Samo onaj med, onda moramo ići."
Ona je sve, ali isušen stakla.
Dugo prije nego što su došli Tulsy polumjeseca, Michaela otkrila da je potpuno nesposoban da se usredotočite ispravno. Dva puta joj je otac joj podbočiti kao što su pregovori dugo kolovoz. Izvlačenje u garažu, on je mogao vidjeti je imala toliko prilika plovidbe u stubištu kao što je ona od pilot malih aviona.
joj Branje gore dakle, on je nosio u svojoj spavaćoj sobi i njezin položi nježno na krevetu.
"Laku noć dušo", šapnuo: "Mogu li dobiti spremna za krevet na svoju OK?"
Još uvijek s njom zatvorene oči, ona je promrmljala "Yep ... mislim tako ... g'night tata." Zadnje riječi bile nerazgovjetan loše. Gledajući dolje na nju, nasmijao se s ljubavlju, a zatim je napustio sobu, tarifni off na master spavaća soba u istočno krilo.
Kao što eventuated, ona je bila u stanju samo otvoriti rajsfešlus njezina haljina prije kombinacija neobjašnjive vrtoglavice i alkohola obogaćene krvi vidio to da je njezin ukupni percepciju zatvorenih dolje za vrijeme trajanja. Sprawled nešto inelegantly licem prema dolje na nju zastirač u samo joj donje rublje, to je bio ne toliko spavati da joj sustižu kao blagi komi.
Sada, normalno kad djevojka otkriva nešto milovanje grudi, a ona je polu-snu, neki veliki odjek može se očekivati. Michaela međutim samo nasmijala, mrmljajući čujno kao što je to učinila ", nadao sam se što bi doći ...."
Još jednom ruke preuzeo inicijativu, osjećaj svoj put preko joj napeta malo dno, izglađivanje svoj način uz njezin stražnji obraze i preko leđa joj bedra. Ona je zadržao dovoljno prisustvo uma da kikotati tiho, iako je bila jedva svjesna postupka. Potpuno ukloniti iz realnom vremenu, ona je jednostavno giggled još jednom što je kopča za grudnjak je odvoji od tla, samo ispod ramena i štedljiv predmet izdvajali iz pod njom.Ruka skliznuo ispod njezine trbuščić i klizna pod pojas joj gaćice, osjetila njegov nezakoniti način da joj vaginalni usana nakon čega je počela trljanje joj genitalija s profesionalnim žarom. Ona je vjerojatno posve nesvjesni da joj kukovi su reagirali provokativno na nepristojan pažnju plačeni sada na obje joj gornji i donji dio tijela.
Nejasno je osjetila ruku joj pogon više na leđima, ali nije bio dovoljno uključeni da bi mogli raspravljati. Osjećaj da i njezine grudi sada stisnut tiho, kao i da joj bradavice manipulirati, izazvao joj još dalje. Ona je pokušala otvaranje oči, ali cirrus oblaci kovitlaju u glavi kao da dosadan optičkog živce i ona je samo u mogućnosti da se u mraku, vaguest od obrise iznad nje. Čak i kao što je neuspješno pokušavala usredotočiti, nešto je došao bliže i osjetila usne - usne čovjeka - dolaze u dodir s vlastitim. Poljubac je bio produžen ... .. dovoljno da ona jedva mogao izvući dah. Potpuno na milost i nemilost ovom sablastan ukazanja, sve što je osjetio je da je željela da se poljubi više.
To ipak uzeo na novo značenje kada se usne preselila s njezine desne dojke i počeo joj dojiti konstantno.
"Making me tako .... Tako vruće", kazala je promrmljao gotovo nečujno.
Potpuno prevoziti usne primjenjuje svoje čudesne užitke joj ostale bradavice, ali ona mogla vrtjeti bokovima u priznavanju njihove tihe talent. Ne želeći, kao i potpuno nesposoban da zaustavi napredak, ona je gotovo razočaran kad usne trenutno povukla iz njihovih dužnosti primjenjuju se samo da će biti zamijenjen novim senzaciju - gaćica se stalno ruše s bokovima.
Out to je ona još uvijek za sve namjere i svrhe, ali nešto od samoodržanja instinkt je preživio jer je pokušao prilično futilely bi se spriječilo njihovo ukupno uklanjanje. Naravno da je prvi poljubac na nju u potpunosti izloženi rascjep staviti plaća na bilo koji daljnji otpor.
"Oh Ohh," ljepušan velik dio pokriva njezin vokalnim procjeni situacije. Opet je pokušala otvoriti oči, ali nije bio u mogućnosti da se išta više od prolazne oblik na krevetu kraj nje.Ona je osjećala da joj noge rastali još nije imao ni svijesti, niti sklonost da joj adresu Stark ranjivost. Ako je čak i osjetila da je silovanje je mogućnost da nije imala obranu na kojima se vratiti na - kako je to bilo!
Bilo koja misli otpora da su čak bili prisutni, bili su raspršila na licu mjesta kada je osjetila jezik provaliti između nje širiti stidne usne. U potpunosti wakened uvjet ona svibanj imati uzeti djelo kao na un-ženskast liječenja, ali u maglovit stanje našla, osjećaj je bio bez pleasured prednost. Ruke visoko gore na jastuku sad, ona je jednostavno moaned glasno i razdijeliše njezine noge i dalje. Njezin mladi i neiskusni tijelo ached za veće ispunjenje.
Takva je bila ne da bi joj na čekanju.
Jedva svjestan od bilo koji plan igre, sve što je osjetio je da nešto ili netko je bio pogrbljen gore nad njom.Sin sa majkom erotske price   Čak i težak da se koncentrira, obris njenog pratioca činilo da popuštati oko rubova, kao da na mjesečini bio osujećen u svom nastojanju da se rasvijetliti sobu, koju prolaznih oblaka.
Ona je mislila da čuo netko reći: "Michaela", ali je bio odbijen daljnje razmišljanje o tom pitanju u ovom trenutku nešto izrazito teško i proširena ušle joj vaginalni pećina. Nije moguće spriječiti krik od bijega njezinih usana, usta otvorena u šoku kao novo dolaze napadač ponovno ušao njezin bivši djevičanskoj otvaranja. Unatoč ekstremnim nelagode, iako je to očito bila ublažena joj djelomično uspavanog stanja, dosadan priroda napada vrlo brzo osvojila više - iako je ostala polovina nesvjesnog. Teže zabadanje više joj se činilo da inertno obliku odgovoriti na poziv. Bacanje glavu od strane na stranu sada je bila posve nesvjesni svoje sudjelovanje, a osobito prema gore doprinos vlastitim bokovima. Ona je jedva mogao otkriti ju je ostavio naušnica sam odvojio kao rezultat njegovih napora vlasnika. Snažan ruke održana joj zbijeno oko njezinog struka sada kao plamen pro-stvaralački želja built-up u svojoj utrobi.
Njezina kose i dekoltea s vlažnim napora, ona osjeća na periferiji svoje svijesti, njezin sablastan partnera konačnost. Ona je osjećala toplinu poplava joj interno samo nekoliko sekundi ispred vlastitih nasilnih šok-vala.
Pritisak na njezin struk nestala i ona osjeća je ona sama. Da je bio blagoslovljen sa svojim punim fakultetima u tom trenutku, ona će vjerojatno imati plakala. Kao što je bilo, ona je ležala tamo u potpunosti potroše fizički. Ona je pokušala da se formira neka koherentan misli za neko vrijeme, ali nije mogao pronaći put kroz one Cirrus formacija.Što god je došao sljedeći će morati čekati do njezine glave izbrisan ili jutro .... Što god je došao prvi.
Malo kasnije, dalje zajedno u istočno krilo, Daniel nije mogao doći do spavanja. Okreće glavu još jednom pokušati pronaći comfier položaj, nešto glinted na mjesečini ispod kut svoje jastuk.
To je bio u obličju malog goluba.

Нема коментара:

Постави коментар