.

петак, 11. март 2011.

Erotski oglasi parovi


Kada Emily's noge umorio šetnju uz nogostup pokriven je prelazila je  oglasi parovi pronašla mjesto za sjesti. Ona je znala da je glupo da su nosile visoke cipele peta platforme. Ona je također želio da je odjevena za više toplo jesensko vrijeme. Sve je imala na bila kratka, crna, držeći haljinu. Ona je htjela impresionirati Ken. Imala je na istu odjeću imala kad ga prvi put sreo prije tri godine. Nosila je isto uho zvoni. Njezina duga crna kosa bila je u konjski rep, kao da je bilo tada.
Te večeri, prije tri godine, nije imao namjeru da se podići. Ona je otišao u klub na Wisconsin Avenue u Washingtonu, DC sa prijateljice žele samo da imaju nekoliko pića, a možda i upoznati nekoga. Upoznala je Ken. On je bio nekoliko centimetara viši od nje, šarmantan, i dobro izgleda. Budući da je bio dobro obučen, kada joj je rekao da je položaj s istaknutim zakon tvrtka ona mu vjerovao. erotski oglasi Bio je dobar igrač.
Kasnije te noći našla je bio dobar u krevetu, s isklesanim tijelom onoga tko radi se na zdravlje klub. Jeste li ikada zamišljen ljubavnik, on je neiskorišten četkicu za nju. Sve u svoje etažno pogledom na Connecticut Avenue govorio dobrog ukusa i dobar prihod.
Kada Emily gledali slike uokvirene po zidovima, rekla je, "Ja prepoznati nekoliko reprodukcijama iz National Art Gallery. Ostali su originalni. "Ona je hodio putem na jednu njegovu knjigu police. "To su impresivne titule", rekla je, "knjige očito je pročitali." Ona je pokupila iz jedne knjige, otvorio ga i čitati, "Poetske Edde, preveden iz islandske sa uvod i bilješke Henry Adams Bellows. Pročitala sam dio ove u Kongresnoj knjižnici. To je iz tiska za nekoliko desetljeća. "
"Ja sam sretan da su ga pronašli u knjižaru koristi, baš kao što sam ja sretan da si našao." Emily staviti knjigu natrag na polici, i otišao da ga poljubi.
Sljedećeg jutra su uzeli tuš zajedno. Ken pripremili odličan doručak za njih se sastoji od omelets, svježe stisnutu sok od naranče, kava i tlo od graha je kupio na nedavnom putovanju u Jamajci. Čaše, tanjuri i srebrni joj podsjetio izložbe je vidjela na Smithsonian u izlagati na osamnaestom stoljeću engleski aristokracije.
Kada ju je odvezao u svoj stan u Jaguar upitala: "Kad ću vas opet vidjeti?"
"Ja ću vam dati poziv."
'Vi nemate moj broj telefona. "erotski sms oglasi
Dao joj nešto pisati sa i na. Kada je Emily bila sama u svom stanu u Prince George županije pitala koliko neiskorištenih četkice za zube Ken je zadržao za događaje poput nje. On je to učinio poziv. Sljedeći petak su vidjeli film, imao pića kasnije, i proveo noć u svoj stan. Oni su veliki u krevetu parovi  zajedno. Zatim su morali ustati iz kreveta.
Tjedan će proći bez poziva od Ken. Kad je nazvala, on je uvijek htio da je vidim. Kad je pozvao to je obično za nešto posebno, kao vikend na odmor ljetovalište. Dao joj darove.Sjetio se njezin rođendan. Obljetnica noći su se upoznali proslavljen je u klubu gdje su se sastali. On ju je upoznao s nekoliko svojih prijatelja. On nikada nije ju upoznao s svojim kolegama u odvjetničkom društvu. On nikada nije ju upoznao s roditeljima.
On joj do znanja da od druge žene. Rekao joj je ona značila više nego što mu je učinio.Ako se ona pojavila na njegov Condo neočekivano, on je bio sam. Bio je sretan da je vidi.Tu nikada nije bio dokaz drugi posjet. On je sugerirao da vide drugi ljudi, te joj je rekla da je bio sretan da on nije bio posvojni. Svaki sada i onda je ona prihvatila datum s drugim muškarcem. Ništa u usporedbi s Ken.
Nakon što je svoju prvu noć s njim, dobro da je jedne noći stajati, željela vezu s njim.Nakon tri godine afera je htjela ... dobro, da to prokleto, željela se udati za njega. On nikada ne spominje brak. On nikada nije ju upoznao s roditeljima. Kada je natuknuo da će im se susresti, rekao je da živi u drugoj državi. Ona je znala da je on bio važan partner odvjetničke tvrtke on joj je rekao o tome, jer je pročitala članak o njemu u The Washington Post. Ona je pokazala mu članak, i reče: "Ja sam ponosan na tebe." On se nasmiješi. To je to. On nikada nije sugerirao da ga posjeti u njegovu uredu. On nikada nije pozvao na društveni događaj čiji je domaćin tvrtke. Na kraju je došao slučajno da su njegovi roditelji živjeli u Potomac, u Marylandu.
Kad joj je rekao da će biti provede nekoliko mjeseci u Europi da se brine o važnom zakonskom poslovanja za svoju tvrtku, nije znala da će ona ga opet vidjeti. Ona nije bio siguran što je htjela. Ona je znala da ona nije željela ići na što je njegov prijatelj s povlasticama.
Dok je on daleko ponekad je poslala svoje poruke e-pošte. parovi  Sjetio svoj rođendan s buket cvijeća. Ona je bila sam ponosna kada uniformirane deliveryman donio joj kabine.
Ken je natrag za nekoliko tjedana prije nego što je nazvao. Do sada je ona odlučila da ga ne nazvati. Kad je to učinio poziv, ona je bila sretna i razrješava, sretna i razrješuje nego što je željela biti. On je predložio da imaju ručak u elegantnom restoranu u prilogu trgovački centar, koji spojeni na nogostup.
Čim je dobila u restoranu je shvatio da nije odjeven ispravno za tu prigodu. Ostale žene su odjevene za rad. Djelo su učinili je očito kao prestiža rad Ken učinio. Imali su karijere.Emily je posao. Razlika u njihovim outfits su da je više nego očito Emily htjela. To nije pomoglo jedan bit da kad Emily vraćao iz posjeta žensku sobu gost u restoranu joj mistook za konobarica.
Emily pregledan mnoge žene u restoranu kao i žene koje ne bi imali šanse.
Srećom, Ken sjeća joj haljina od njihova prvog susreta. Njegov razgovor je bio lijep, casual, i noncommittal. Ona je pola se bojao da će iskoristiti događaj joj reći o drugom ženom. On nije. On je to učinio joj govore o važnim mjestima je bio, važni ljudi koje je susreo, važan posao je učinio za njegov zakon tvrtka. Kada je prvi put sreo ga je takav razgovor joj impresioniran. Što joj impresioniran ovom trenutku je da ona nije imala ništa od vlastitog života i posao koji je bio gotovo jednako zanimljiv razgovarati.
Emily je skinut cijeli dan s posla, a sljedeći dan previše, samo u slučaju. Kada je predložio oni provesti ostatak dana zajedno, ili barem susret u večernjim satima, Ken joj je rekao da je važan klijent za razgovor. Ona je ostvarena više nego ikada prije da je "važno" nije pridjev on koristi kad razmišljam o njoj. To nije bio idući u biti. On bi samo produžiti aferu dok je našla nekoga pogodan.
Ken pokupila karticu, i velikodušno tipped kao što je uvijek činio. Nije predložiti vide jedni druge opet. Ni Emily. Ona ga još uvijek htjela. Bila je umorna od svega radiš posao, i uvijek biti onaj koji se ispričao, kada su svađe. Nisu reći: "Zbogom." Ona je znala da nikad ne bi ga opet vidjeti.Erotske price
Deset minuta kasnije, Emily je sjedio u nogostup, razmišljam o tome što se dogodilo.Osjećala više zanijemio od povrijediti. Znala je da bol neće doći. Ona nije žao njezine napore. Ona je žao ishod. Budući da nije mogla sjetiti što je mogla učiniti drugačije ili bolje, ona je u miru sa sebe.
Ona je pogledala gore. Na određenoj udaljenost parovi  i  niz nogostup stariji čovjek imao okrenuo i gledao na nju. Starija žena je bio s kojeg Emily pogodio je njegova supruga, nježno ga je povlačenjem zajedno. Jeste li se osjećala ugrožena njezina supruga očito zanimanje za mlađe žene? To nije važno. On neće napustiti svoju ženu za Emily. On može ju podići na bar. To bi bilo to. To čak ne bi dovelo do tri godine afera.
Gledajući daleko od čovjeka Emily misao "The Hollow Men," od TS Eliota. Ona parafrazira posljednju rečenicu na sebi, "To je način na koji naš posao završava. Nije s praskom, ali cviljenje. "
Pješačka na Metro postaja Emily je velikodušan u pan rukovatelj. Imao je oko Ken dob, i činilo se neugodno se pitate. Nije joj reći da je njegov vod bio gotovo uništen u Iraku.


Нема коментара:

Постави коментар