.

четвртак, 10. март 2011.

Erotske price


Krysta zagledao kroz otvorena vrata dijelu. Odraz iz ogledala ormar joj je omogućilo da ga vidi kako leži na vrhu svog kreveta, gol, ruku oko njegova montaža kao pesnica, kreće prema gore i prema dolje.oglasi erotika  Vrata spavaće sobe je ostavio malo otvorena i kako je prošao na slijetanje mogla čuti prigušeni jauk i znatiželja je dobio bolje od nje zbog čega joj se zaustavi i tada je vidjela svoj odraz.najbolje erotske price  Krysta nikada nije vidio čovjeka masturbira prije.
Znala je ona trebala su hodali po nakon što je sve ona nevoljen Jack kao što je u jedan od onih horror filmova je bila nacrtana na spectall. Njegove oči bile zatvorene, a lice grimasu kao ruka udaraca dobio brže i brže. Krysta je bio hipnotiziran slike igrajući se pred njom u ogledalu. Hypnotised kao Jack naporima ga je doveo blizu orgazma, ona je mogla čuti zvukove šamaranje ruku protiv prepone i ona mogla čuti njegov jauk.
Unatoč odbojnost prema Jack Krysta osjetio cijelu scenu bizzarely erotskih i ona mogla osjetiti svoje uzbuđenje, osjećaj da trnci i vlaga između vlastitu bedra, njeno disanje dobivanje teže. Ona je čak mogao osjetiti seksualnu privlačnost prema njemu, što je čudno, jer oni nisu dobili na na sve.
Odjednom Krysta popucali iz njezina polu transu kao Jack pustiti glasno uzdiše, a njegovo tijelo je počeo trzati, a on je cumming. Gledala je kao njegova hrabrost pucao od njegov penis u zrak, a dolje na njegov trbuh, prvi iz jedne emisije, a zatim iz neprekidan protok pulsira od njegov penis. Iznos joj šokirana, trbuh činilo pokriven u njemu i njegovu desnu ruku prekoračenje, to je doista bila nevjerojatna scena. Dok je ležao i dalje, ali disanje teška, blushing Krysta odlučio odmaknuti i okrenuo. Kao što je ona okrenula korak sletio na brodu trešti, znala je da je njegova pozornost bila na vratima.
Nešto kasnije Krysta bila sama u kuhinji Jack odšetao u, kuhinja je velika soba za komunalne tri stanare dijeliti, svaki je imao svoju spavaću sobu, ali boravak i kuhinja su zajednički.
"Mogao si mi dao privatnost", rekao je Jack, kako je dokono uzbune svoju kavu.
Zapanjen njezinom embarressment Krysta promrmljao 'žao' da ga, koja je iz karaktera za nju ... Ona rijetko ispričao za ništa, ali ovaj put ona osjetila u krivu. Prije kad su tvrdili riječi nakon što ju je optužio za uzimanje njegova mlijeka joj je dao tako dobro kao ona je dobila, nakon svega što su se preselili van pobjeći nadmen oca, ona ne ide ga uzeti opet iz drugog stariji čovjek.licne erotske price
Jack potom bacio u "ja bi vam pruža privatnost, ako sam vas vidio sa vibratorom," Krysta popucali leđa 'Kako ćete znati imam vibrator? ... .. "Jer imate samo mi je rekao!"
Krysta uhvatio je za kavu i ušao ljutito iz kuhinje u svojoj spavaćoj sobi.
Bilo je par sati kasnije, kada su se našli u kuhinji sam opet. "Žao mi je za prije", rekao joj je.
"To je u redu", rekla mu je. "To je moja krivnja na prvom mjestu."
"Pa neka je stavi sve iza nas i onda biti prijatelji", rekao je držeći ruku.
Ona je to potreslo. Ona je na početku toplo Jacku sada. Ona je znala malo o njemu, osim da je bio odvojen od njegova žena i u četrdesetima. On je preselio u blok stanova prije četiri tjedna, tjedan dana nakon što su se preselili u.
"Moram dobiti iznajmljivača popraviti ta vrata, kao," on joj je rekao. "To je dobivanje neugodno." Krysta nasmiješi.
Oni su pričali neke više kao što je on napravio kavu, a zatim nakon što je napustio okrenuo joj ponovno."Sljedeći put biti dobar susjed i posuditi ruku", on se nasmijao. Krysta smijali previše.
Nekoliko dana kasnije kada su njihove staze prelazi i našli samo zajedno. Krysta je upravo došao s fakulteta, a Jack je upravo završio rad. Oni su pričali za nekoliko minuta na slijetanje izvan svog stana, a zatim kao okrenuo se otvoriti njegova vrata je rekao: "Ne fancy pozajmljivanje ruka vam je činiti?"
U početku ona nije razumio što je htio, ali onda erotskeprice kad se nasmiješio je shvatila što on znači. Bila je šokirana."Ja bih, naravno, istom mjerom!" On joj je rekao.
Nitko nikada nije joj propositioned kao što je ovaj prije. Puno dečki ju je pitao za datume, koja u kružnom putu bio je uvod u seks, ali nitko nikada nije bio kao izravna kao ovaj prije.
"Nije slučajno", kazala grubo odgovorila šokirana na svom obrazu.
No omela Jack je rekao: "Ja ne tražim da se vaš dečko .... Uostalom ja sam četrdeset tri i ne smije biti više od osamnaest? ", Dodajući. "Upravo sam fancy malo ruku olakšanje, to je sve!"
Krysta jednostavno nije znao što da kaže. Ona je mislio da je šala na prvi, ali je sada shvatio da je ozbiljna smrtonosna. Kao što je ona dithered on ju uhvati za ruku i vodi u svoju sobu.
"Vi ne možete jednostavno otići i pitati nekoga ne znaš za wank kao što je to", rekla prosvjedovao.
"Ako ne pitati da ne bi!" Je bio njegov odgovor
Još uvijek annoyed Kysta nije mogao pomoći, ali osmijeh na njegov fowardness, i strangley ne može poduzimati nikakve stvarne djelo na njegove sugestije. "Da li zaista očekivati ​​od mene da to učinim?" Upita ga ona.
On je slegnuo ramenima i dao vragolast osmijeh. "Pa, ja živim u nadi." Bila je zapanjen, ali ipak je uspio osmijeh.
"Morate imati to učinio prije, i kao bonus ja ću učiniti isto za vas ako idete i dobiti svoj vibrator." On je nastavio
"Samo čekajte ja ni ne znaš", rekla muca, iako joj prosvjedi bili su sve manje uvjerljiva.
On ju je pogledao u oči i nasmijala se. "Hajde oboje smo odrasli," rekao je. "Oboje je potrebno malo seksualnog olakšanja sada opet. Ok mi nikada ne će napraviti par, ali uvijek možemo pomoći jedni drugima u međuvremenu. "
Krysta odmahnula glavom u nevjerici.
Smijao se opet svoje povjerenje da ona ide na obvezati raste ... "Hajde, idi i dobiti ga."
Za trenutak je gotovo otišao ali odmahnula glavom.
Jack je odgovorio izgled razočaranje.
"U redu, ja ću ti učiniti," je pronašao sebe govori. "Ali to je sve. .. i bez glave! "
Jack hodao do kreveta i legla i Krysta ga je slijedio i sjeo na rub kreveta. Ona je dao svoje prošlosti dečki wank, obično na početku veze prije nego što je dobio previše teška, a imala je i uživao. Oni prvi puta intimna je uvijek bio uzbudljiv za nju: dirljiv dečko za prvi put, osjećajući uzbuđenje kao i svoje tijelo, gledajući njegovu reakciju kao i ona mu je zadovoljstvo, uživajući u osjećaju njegova sperma teče preko ruku i dobar osjećaj poslije iz dajući mu zadovoljstvo.
Gledala ga je na trenutak dok je ležao tamo, vidjela požude u očima i trbuhom u njegove hlače, to je gotovo kao da je bio s njom moli da ga pusti. On je rekao ništa što ona unbuckled njegove hlače te ga raspakirali, ali on je uzdahnuo glasno počela tegljača ih dolje. Podizanje njegova hips, on je dozvoljeno da ih povući prema dolje desno zajedno sa svojom boksači.
Krysta vidio njegov penis prije, ali se činilo većim izbliza i u ruci. erotski oglasi Srbija Ona je bio impresioniran s njom, zapravo, jer je veći od bilo kojeg morala rukovati prije. Ona jednostavno ga održava na prvi, ona održana labavo kao što je gledao na to, ona održana nježno kao što je to veličine gore, a zatim je stegnuo njen stisak nešto što se preselila svoju ruku gore i dolje. Jack moaned tiho i sklopio oči.
Kao što joj pokrete ruku dobio brže i njen stisak je dobio tighter, ona je mogao osjetiti njegovo uzbuđenje raste, njegovo disanje rastao teža i njegova lica izvijati povećao i svoju ruku preko lutao za odmor na njoj bedro. Ona je dozvoljeno da ostanu tamo. Ona nije imao namjeru dopustiti mu ju jebati, ali ona uživala osjećaj ruku tamo uživali osjećaj njegove topline i uživali osjećaj njegov stisak dobiti tighter dok je pristupio njegov vrhunac.
On je došao brže nego što su očekivali. Ona je znao da je bio prilično blizu jer su mu bile sve glasnije stenje i češći, ali kada je dao jedan glasno uzdiše i počeo trzati, to učinio joj joj uzeti iznenađenje. Tako je njegov mahove i trud. Njegov penis je neprestano šiklja i šiklja dok nije bilo više lijevo da se, Krysta dao i uzeo lupanje glavom u usta lizanje i sisanje konačni mali spurts Jacks tople slane trud ..
Za nekoliko minuta on je samo ležao tamo sve do svoje stenje oslabio, a onda je otvorio oči za gledati u nju."Hvala vam, JA stvarno potreba da", on joj je rekao.
"Moje zadovoljstvo", rekla je odgovorio lizanje usne što je izašao iz kreveta podići ruku ručnik leži na stolici.
Nakon što je očistio se on ju je zamolio da ide i da joj vibrator, ali ona je odmahnula glavom.
"Osjećam se tako krivim za sebičan", rekao joj je.
"To je u redu, to me ne smetaju."
"Ali morate ga treba previše?", On je odgovorio.
"Ja bih upoznati čovjeka prije nego što on dobiva da me vidi tamo dolje", rekla mu je.
On se nasmiješio. "Uvijek sam mogao sebi povez za oči."
Krysta smijali. "Onda nije mogao vidjeti ono što ste radili!"
"Mislim da znam svoj put oko tih područja do sada", rekao joj je, dajući joj bedra pogladiti. "Hajde, idi i get it.Ne dopustite da vas stidljivost oduzimaju užitak. "
Još jednom, uspio ju nagovoriti da učini nešto što ona nikada ne bi sanjao da radi. Nekoliko trenutaka kasnije vratila i uručio mu ju crvene, žele vibrator. "To uključuje tamo", kazala je pokazao.
"Da ja znam. Ja sam ih koristiti prije ", rekao joj je.
Ona je osjećala malo neugodno, ali svejedno je legla na krevet i on je sjeo kraj nje. Nosila je haljinu, crvena s crnim kovitla na. To je bio kratak i flirty, ali ispod je nosila uske crne vrhu i par crnih tajice. Jack je bilo teško kontrolirati sebe, ona je mlada i vrlo lijepa i očito zapanjujuća kada gol. "Nijedan drugi penetracije", upozorila je njemu kao da čita njegove misli
On se nasmiješio. "Naravno", odgovorio je kako je podigao rub njezine haljine.
Ona je odgovorila podizanjem bokovima dopustiti mu da ga ugurati pod i uzeti dolje joj tajice. On ih uze dolje polako, namjerno savoring trenutke otkrivanje njezino tijelo. Jack je uvijek uživao prvi trenuci kad žena gol za prvi put.
Krysta pogledao njegovo lice kao što ih je izvukao sve na putu prema dolje do gležnjeva, prije povratka svoju pozornost na njezine gaćice. Oni su bili crni i Lacy i vidjeti-kroz, oni držali čvrsto na obris joj vlažne maca. Kao što je posegnuo za pojas Krysta podigao ponovo i on ih je uzeo dolje, sporije ovaj put.
Jack nikada nije prestao biti zanesen po ženska maca, svatko je drugačiji, ali svi je magija. Sjetio se svojim ranim danima muškosti, kada žena obično ih ostaviti na miru, neka kosa raste, ponekad se zapušten, ali danas su brinuli o njima kao da su vanjski dio tijela. Neki urediše svoje kose, neki se obrijati, a neki čak i ukrašene njihovim maca s tetovažama i nakitom. Krysta je tamno stidne dlake je obrubljen joj usne potpuno bez kose joj stidne nasip je bio vrlo izražen.
On je uhvaćen njezin pogled, izgledala je neugodno, možda zato što je on bulji u nju, gleda daleko, on je okrenuo pozornost na vibrator i to uključen. Krysta udahnuo s mješavinom strah i iščekivanje kao svoju ruku donio vibrator dolje na koljena. Samo jedan čovjek ikada imao koristi vibrator na njoj prije, dečka koji uživaju samo vrlo kratak odnos s njom. On je jednostavno samo to potisak između njezine noge i prodrli. To je ozlijeđen i ona mu teško šamar preko glave za svoje nevolje. Jack je, međutim, znao kako koristiti jedan nježno ga gurnete između koljena, osjećala opušteno i zatvorila oči.
Jack je imao iskustva u vođenju ljubavi, previše iskusan, zapravo, što je bio razlog za njegovu ženu mu izbacivanje. Ona je saznala za sva svoja iskustva! Znao je da jednostavno zabadanje ruku žene suknje i ide izravno na prepone nije bio način da joj podlegne, znao je za početak na koljenima, tender, soft dotakne početak, kreće se polako prema gore kao noge slomljen; blagi istraživanja mesa do bedara otvorena, tako da do vremena kada ste dostigli nasip je bila mokra, sensetive, i očajan za pažnju.
On ju pomiluje između koljena, vibracije na mekom unutrašnje tijelo da se opustite joj, polako puzanje viši; Krysta subconciously slomljen joj noge, Njeno disanje je rastao teže, a ona šuti glasan jauk kao što je došla do prepone, polako i tantalizingly ju je dodirnuo prije nego što se kreće daleko opet, svaki put kad se vraćaju na duže vrijeme, sve dok joj stenje postao vokal. "Otvoreno šire", šapnuo je.
Krysta učinio kako joj je rečeno, očajan za dodir je protiv nje maca, ona je željela da ostane tamo, htjela ga unijeti; htio njegove penetracije, ali on je neprestano joj dosadan. On je zadržao ga izvući. Ona je rasla tako nestrpljiv da bi došla dolje i pokušao ga voditi u nju, ali on je nježno izdvajali daleko. "Ruke iza glave, Krysta", rekao je naredio.
Ona je oklijevao, ali kada je održan natrag ona nije kao što je pitao.
"Držite ih tamo", rekao joj je.
Ona moaned tiho. Jack je u kontroli. Krysta uživao u tome.
Dodirivanje je opet, što je govorio još jednom. "Otvoreno šire, Krysta."
Ona ga je poslušao.
"To je to, lijepo i širok za mene."
Ona moaned opet kako je održan protiv nje otvaranja.
"Vi ste prljavi djevojka, zar ne, Krysta?"
"Da," rekla moaned. "Vrlo prljavo djevojka."
"Da," rekla moaned još jednom.
"Reci to, Krysta", on joj je rekao kako je počeo pritisnite teže.
"Oooooooh da sam prljav djevojka."
Osjećala joj sokovi trčanje ispijanje joj pička tako mekani fleksibilni vibrator da prodrle joj mogao biti prihvaćen duboko iznutra, ona moaned glasno i unashamedly. Nitko nikada nije napravio da se osjeća kao što je ovaj, nitko nikada nije govorio joj se ovo sviđa, nitko nikada nije joj se ovako tretira. Krysta osjećao kao kit u svojim rukama, što je mogao učiniti išta što je on htio s njom.
On joj je prodrla u potpunosti i onda ga izvukao na trenje između joj maca usne, Krysta mogao osjetiti njezin body building do vrhunca sada. To je odmarao protiv nje klitoris za trenutak, a zatim skliznula dolje joj otvaranje i ponovno skliznuo duboko unutra. Tada se povukao opet se vratiti joj clitty. Ni Krysta učinio to za sebe prije.
Uz svaki prodor počela sama push protiv njega i Jack odgovorio guranja vibrator unutra i van. Znao je da je blizu dolaska sada, njezin plač su uzimajući glasnije i njezina iskaza više vokalnih, moleći se s njim ne da zaustaviti, plakati u ekstazi. Njeno tijelo je počela tresti, kao i, Jack je zadovoljan sa samim sobom. On je mogao osjetiti njezin vlažnost protiv svoje prste, vibrator kao mokri s njom sokovi i unutar nje bedra postaju sve više su vlažne.
Pogledao je prema gore, na njeno lice, oči zatvorene, usta otvorena izgovarajući glasno i obraze uvijanje s izvijati. On je mogao vidjeti bradavice kroz odjeću previše, uspravno i istaknuti. On je postignut sa drugom rukom i uzeo bradavice između njegovih prstiju i iscijeđen. Krysta povika "Fuck!" On je stisnuo i opet ona povika "Fuck, fuck, fuck!"
Ona je počevši to sperma sada.
Kako je počeo da se ubrza thrusts od vibratora unutar vagine, on leant više. Njegovo lice bilo je nad njom brežuljak, mogao miris joj sokovi sada, gotovo da ih okus. Kao što je pritisnut svojim usnama protiv meke dlačice joj maca je stigao sa svojim jezikom i pronašao njen klitoris. Krysta pustiti glasno i gotovo zaglušujući vrisak kao svoje tijelo u grču nasilno. Krysta je sperma, squirting sokovi na Jacks jezik kao i njezin lustfully preklopnih potom se savoring slatko muskyness svog orgazma.
Za vrijeme ona je samo ležala tamo, tiho jadikovanje dok joj disanje oslabio. Jack strpljivo sub gledajući nju, gledajući ju se oporavi od svog vrhunca. Znao je da nikada nije doživio nešto kao što je to prije i za trenutak zapitao zašto mlade djevojke se profućkan na mlade men.Finally otvorio oči i pogledao ga, dala je neugodno osmijeh.
"Dobrodošli natrag!" On se nasmiješi. Nasmijala se. "Hvala vam," rekla je. "To-to je izvan ovoga svijeta", dodala je.
"Moje zadovoljstvo", odgovorio je.
On joj je pomogao s kreveta i gledao kako ona izdvajali joj gaćice i tajice back up. On bi dao sve za nju gledati ih skinuti i popeti se u njegov krevet, ali on je znao da ona nije bila spremna za to još uvijek.
"Nadam se da to neće biti dugo prije nego što se opet", rekao joj je.Incest majka i sin
"Ja ću se vratiti", rekao je Kyrsta jedva sebe vjerujući kako je govorila.
"A ti su uvijek dobrodošli provesti noć", kazao joj je rekao kako je dao joj nježan poljubac na obrazu.
"Ja-.I-.I ne mislim da sam spreman za to još", rekla je odgovorio.
"Da, znam, ali kada ste spremni za taj užitak ću biti ovdje!"
Krysta nasmijao kao što je hodio daleko. Nekako Jack je znao da to neće biti dugo prije nego što joj je glava bila oslonjena na njegov jastuk noću.

Нема коментара:

Постави коментар